Idag är ingen vanlig dag för idag är det Kims födelsedag, Hurra!

Jajemen idag är det Kims födelsedag, han fyller 23 år och vi har firat lite lagom precis som man skall när man är svensk. Grattis till världens bästa Kim säger jag! Igår firade vi tillsammans med Verena, vi gick till en liten pub som ligger ett stenkast från vår lägenhet, det var jättetrevligt.

Denna morgon ställde jag till med paket, kaka och lite champagne på sängen. Det var en trött 23-åring  gärna hade sovit en stund till istället för att öppna paket.Image

Igår gjorde vi slutprovet i tyska. Det gick bra för oss båda. Kim hade bara två fel medan jag hade några fler men vi åstadkom högsta och nästhögsta slutbetyg. Men man blir lite skrämd när man ser provet och det står en 2:a, men så går det upp ett ljus, deras betygsskala är vänd åt andra hållet där en 1 är det bästa man kan få, vilket Kim fick! För att fira lite att kursen var slut så gick jag och min grupp på café alla tillsammans med vår lärarinna. Kim gick på Wiens tekniskamusum.

ImageImage

Vi spatserade runt i stadsparken och njöt av solen idag och vi passade på att mata ankorna, tillsammans med alla tanter och barn. Image

Tschüss!

 

Annonser

Om visitingvienna

Vi är två studenter som läser vid Luleå tekniska universitet och den här bloggen kommer handla om vår tid som utbytesstudenter vid TU Wien.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s