Nassfeld

Hallo,
Nu är vi tillbaka i Wien efter en underbar helg i Nassfeld. Vi lämnade Wien i fredags för att färdas i en överhettad buss i ca 6h. Väl framme var det underbart väder och jag som tagit vinterskorna insåg ganska snabbt att det var en dum idé. Fredagkvällens underhållning var speedfriending och party med tema fary tail för alla studenter. Det var inte bara vi från Wien där utan också studenter från Linz och Graz som reste med samma organisation. Det var hur mycket utbytesstudenter som helst och vi träffade människor från hela världen.

På lördagen väntade skidåkning. Vädret var fantastiskt med strålande sol, klarblå himmel och inte ett moln så långt ögat kunde nå. Dessutom var det riktigt varmt! En helt underbar dag. På kvällen var det bullriding-tävling, andra lekar och sedan firade vi St Patrik´s day. Det var grönt överallt.

På söndagen var det riktigt dimmigt, nästan lite läskigt i backen när man inte såg vart backen tog vägen eller när man inte såg liften framför sig, men skidåkningen var toppen. Jag anser mig själv fortfarande som nybörjare så jag hankade mig fram liknande en bebis med stor rumpa.

Vi bodde tillsammans med Pavel från Tjeckien och Tom från Lund. Vi hade en härlig helg och den var lite för kort. Väl hemma i Wien avslutade jag helgen med att sova 15h för att ta igen alldeles för lite sömn. Men det var det värt!Nu blir det Shakti-dance!
Tschüss

Annonser

Om visitingvienna

Vi är två studenter som läser vid Luleå tekniska universitet och den här bloggen kommer handla om vår tid som utbytesstudenter vid TU Wien.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s