Påsklov

Nu är påsklovet här och det gjorde en rivstart. I fredags hängde vi med Maria, Verena och Daniel på födelsedagsfest, mycket trevligt.

Igår morse, väldigt tidigt hämtade vi Jenny på busstationen. Sedan dess har det varit fullt ös. Vi har kollat in alla turistmål som tillhör de vanligaste, vi har tittat på cykeltävling utanför Rathaus. Massor av folk och galna cyklister som hoppade hejvilt på sina små cyklar.

Vi lagade tacos igår kväll med hela lägenheten och en hel drös till, vi släckte alla lysen för Earth hour och avslutade kvällen på Schwedenplatz.

Denna morgon masade vi oss upp i lagom tid för att äta brunch på en mysigt café med härlig utsikt. Jag tror jag va i himmelriket för en stund, det fanns ostar i parti och minut, man stekte sitt eget ägg och bacon, stekte egna pannkakor. Vi frossade i lax, bröd, hummus och grönsaker. Allt var såklart ekologiskt så vi gick där ifrån med ett gott samvete och en mage som var mer än proppfull.

Efter vi rullat ut från brunchen besökte vi Schönbrunn. Kallt men vackert. Vi strosade på påskmarknad och Jenny och jag köpte små söta örhängen medan Kim mumsade på en våffla med choklad från en fontän. Nu är vi lite trötta men nöjda.

Tschüss!

Annonser

Om visitingvienna

Vi är två studenter som läser vid Luleå tekniska universitet och den här bloggen kommer handla om vår tid som utbytesstudenter vid TU Wien.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s