Bratislava

Igår var jag, Jenny och Kim i Bratislava över dagen. Vi tog bussen som bara tog en timme, en perfekt power nap för att vara utvilad och redo för en heldags äventyr i Slovakien.

Det var en trevlig dag som bjöd på kyrka, borg, man at work, slovakisk mat och sol. Maten var väl inget att hurra för men nu har vi åtminstone ätit slovakisk mat men omgivningarna var vackra. Den gamla delen av staden var riktigt mysig att strosa runt i. Vi hann med en tur i den nyare delen också, den var lite tråkigare men kul att se något annat än turiststråken bara. Vi gjorde också ett besök på deras nya enorma varuhus, där avnjöt vi slovakiskt livemusik.

Idag lämnade Jenny oss och tog bussen tillbaka till Berlin där hon är på utbytesstudier. Vi hade jättekul tillsammans och Kim och jag planerar att hinna besöka henne i Berlin också.

Nu är det packning på g för om 2h sitter vi på tåget till ROM! Spännande! Men ingen dator följer med så det varnas för torka på bloggen så att säga.

Jag önskar alla mina tappra läsare en glad påsk! Vi hörs på måndag.

Annonser

Om visitingvienna

Vi är två studenter som läser vid Luleå tekniska universitet och den här bloggen kommer handla om vår tid som utbytesstudenter vid TU Wien.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s