3 ECTS

Igår var det tentadag igen. Denna gång var det Financial Management and Reporting. Tentan var på 80 minuter och 40 poäng och vi fick ha med oss allt vi ville. Trots det så gick väl inte tentan toppenbra men några poäng skall jag nog klarat av att skrapa ihop. Det var tenta 1 av 4 i den här kursen så det kommer fler chanser! Efter tentan fick jag reda på att jag fått godkänt i Project Enterprise and Financing. Så nu kan jag lägga 3 till ECTS/högskolepoäng på avklarat listan. Totalt har jag nu klarat av 17, 5 poäng om man räknar med tyskakursen som jag tog innan terminen började.

Igår började Kim och jag en ny kurs tillsammans, Machine Vision. Det är en blockkurs så vi har den bara i fyra dagar, igår, idag, måndag och tisdag. På tisdag är det muntlig tenta som gäller. Vi får väl se hur det går.

Ikväll har Kim sluttenta i tyska. Jag tror det kommer gå galant. Efter hans prov vid åtta ikväll, för att fira att kursen är slut skall vi ha lite middag med Maria och en vän till henne.

 

Annonser

Om visitingvienna

Vi är två studenter som läser vid Luleå tekniska universitet och den här bloggen kommer handla om vår tid som utbytesstudenter vid TU Wien.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s