Maja på besök

Hallo i stugorna,
Kim och jag har Maja på besök här och därför har vi haft dagarna fulla med aktiviteter. Det började med att vi hämtade henne på flyget i torsdags och direkt efter det åkte vi till Schnitzelwirt där vi åt stora och goda schnitzlar.

I fredags blev det sightseeing nästan hela dagen, Stephansdommen, parlamentet, rådhuset, operahuset och allt som hör till. Vi har haft vädret på vår sida vilket betyder strålande sol och 30 grader i skuggan. På kvällen mötte vi upp Mary och Robert som tog med oss på en konsert med en manskör och två solister.Efter konserten hade vi lite mys hemma i lägenheten med all mat vi fått av Mary och Robert.

Igår såg Majs och jag Spanska ridskolans show. Det var piaff, passage, caprifol och piruetter i allra högsta grad. Vackert att beskåda och jag var lycklig.

Kim tycker inte hästar är så kul så han avstod showen och väntade hemma. Efter showen strosade vi på nachmarkt där vi köpte massa godsaker till en liten picknick i en park. Oliver, fest, hummus, baguetter, vitlök, cashewnötter, körsbär, melon och mer där till. Ja du pappa, du har rätt vi bara äter hela tiden. Mätta och nöjda shoppade vi lite.

På vägen hem tittade vi på regnbågsparden. Kärleken flödade!

På kvällen avnjöt vi en god middag på en restaurang i närheten av där vi bor.

Denna morgon blev det brunch och sedan stekte vi i solen vid Schönbrunn. Vackrare än vanligt.

Annonser

Om visitingvienna

Vi är två studenter som läser vid Luleå tekniska universitet och den här bloggen kommer handla om vår tid som utbytesstudenter vid TU Wien.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s